У кошику немає товарів.

Спробувати

Смачненькі білі гриби на Вашому столі

Цього разу ми приготували для Вас рецепти надзвичайно смачних страв з білими грибами.

Якщо Ви не отримуєте задоволення від процесу ходіння по лісі і збирання грибів, то в осінній і зимовий час можете придбати їх в магазині. А в сушеному чи замороженому вигляді вони доступні протягом всього року.

Білі гриби в соусі

Рецепт білих грибів у смачному соусі з сиркової маси і білого вина.

Інгредієнти:

  • 1 цибулина
  • 1 зубок часнику
  • 400 гр білих грибів
  • 40 гр масла
  • петрушка
  • 0, 5 білого вина
  • 1 чайна ложка борошна
  • 100 мл овочевого бульйону
  • 100 гр вершків
  • сіль
  • перець

Крок 1. Почистіть і дрібно нашинкуйте цибулю. Почистіть гриби і часник.

Крок 2. На розтопіть масло і підсмажте цибулю. Додайте дрібно нарізаний або роздавлений часник, гриби і подрібнену петрушку.

Крок 3. Готуйте, поки не випарується вся рідина. Додайте біле вино і дайте йому повністю випаруватися.

Крок 4. Додайте борошно, овочевий бульйон і вершки. Приправте страву сіллю, перцем і варіть до готовності.

Картопляні фрикадельки з білими грибами

Рецепт найсмачніших картопляних фрикадельок з білими грибами!

Інгредієнти:

  • 800 гр картоплі
  • сіль
  • 200 гр білих грибів
  • 20 гр масла
  • перець
  • майоран
  • 3 курячих яйця
  • панірувальні сухарі
  • соняшникова олія

Крок 1. Добре помийте картоплю і неочищену відваріть у підсоленій воді. Зніміть шкірку і потовчіть. Помийте і поріжте гриби. Почистіть і дрібно поріжте цибулю.

Крок 2. На сковорідці розтопіть масло і підсмажте цибулю. Додайте її до картоплі. Додайте сіль, перець, майоран і яєчні жовтки. Все ретельно перемішайте і зліпіть у кульки.

Крок 3. Подрібніть сухарі. Збийте яєчні білки, додайте трохи солі.

Крок 4. Обваляйте фрикадельки спочатку в сухарях, а потім в білках і обсмажте на соняшниковій олії.

Стейк індички в грибному соусі

Рецепт соковитого стейку індички в запашному грибному соусі.

Інгредієнти:

  • 2 стейки індички
  • перець
  • сіль
  • оливкова олія
  • 1 цибулина
  • 3 білих гриба
  • 1 зубок часнику
  • бульйонний кубик
  • вода
  • 1 столова ложка сметани
  • 100 гр вершків
  • базилік
  • майоран
  • петрушка

Крок 1 . Поріжте стек на маленькі шматочки і складіть в каструлю. Додайте сіль, перець і трохи оливкової олії. Ретельно перемішайте і залиште маринуватися на 15 хвилин.

Крок 2 . Почистіть і дрібно поріжте цибулю. Гриби помийте і поріжте. На кілька хвилин опустіть їх в гарячу воду, добре просушіть.

Крок 3. На сковорідці Delimani Ceramica Prima Wok розігрійте оливкову олію і підсмажте м'ясо. Викладіть його на тарілку.

Крок 4. Бульйонні кубики розчиніть в воді.

Крок 5. Підсмажте цибулю і гриби. Додайте дрібно нарізаний часник і бульйон.

Крок 6. Через 15 хвилин додайте сметану і вершки, ретельно перемішайте і готуйте ще 15 хвилин.

Крок 7. Додайте петрушку, майоран, базилік і все ретельно перемішайте.