У кошику немає товарів.

Спробувати

Шоколадні мрії

Відомий своїм унікальним смаком, як афодизіак і нешкідливий транквілвзатор в стресових ситуаціях. Для всіх любителів шоколаду ми приготували три рецепти! Смачного!

Відомий своїм унікальним смаком, як афодизіак і нешкідливий транквілвзатор в стресових ситуаціях. Для всіх любителів шоколаду ми приготували три рецепти! Смачного!

Шоколадний крем з апельсиновим соком

Рецепт дивовижного шоколадного крему з апельсиновим соком.

Інгредієнти:

  • 100 гр молочного шоколаду
  • 10 гр вершкового масла
  • цедра апельсина
  • 2 столові ложки свіжовичавленого апельсинового соку
  • 3 курячих яйця

Крок 1. На паровій бані розтопіть шоколад і вершкове масло.

Крок 2. Додайте апельсииновий сок і цедру, перемішайте. Додайте жовтки.

Крок 3. Збийте білки і повільно влийте їх в шоколад, ретельно перемішуючи.

Крок 4. Розлийте шоколад в формочки і поставте в холодильник на кілька годин.

Шоколадно- абрикосові кекси

Рецепт приготування запашних шоколадних кексів з абрикосовим варенням.

Інгредієнти:

  • 200 гр вершкового масла
  • 130 гр цукру
  • 4 курячих яйця
  • 80 гр пшеничного борошна
  • 130 гр подрібненого шоколаду
  • 80 гр фундука
  • 1 столова ложка какао порошку
  • сіль
  • 125 гр абрикосового джему
  • 50 гр чорного шоколаду

Крок 1. Змішайте масло і цукор, збийте в піну і повільно влийте яєчні білки.

Крок 2. Змішайте борошно, подрібнений шоколад, фундук і какао в однорідну масу. Збийте яєчні білки, додайте щіпку солі і повільно влийте в масу.

Крок 3. Розлийте тісто в форми для кексів і поставте в духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 4. Готові кекси намажте абрикосовим джемом і дайте охолонути.

Крок 6. Закип’ятіть воду в каструлі, зверху поставте соусницю, розтопіть в ній чорний шоколад і полийте кекси.

Шоколадний торт

Рецепт надзвичайно смачного шоколадного торта з червоним вином і мигдальними горіхами.

Інгредієтни:

Для торта

  • 120 гр цукру
  • 180 гр маргарину
  • 6 курячих яєць
  • 100 гр шоколаду
  • 70 гр борошна
  • 60 гр крохмалю
  • 1 чайна ложна розпушувачу
  • 120 гр мигдальних горіхів

Для оформлення

  • 200 мл червоного вина
  • 100 мл води
  • 150 гр цукру
  • 150 гр шоколаду
  • 3 столові ложки абрикосового джему
  • мигдаль

Приготування:

Приготування торта

Крок 1. Змішайте цукор і маргарин. За допомогою бленд ера збийте масу до стану піни. Повільно помішуючи, додайте яєчні жовтки. Закип’ятіть воду в каструлі, зверху поставте соусницю, розтопіть в ній шоколад. Повільно введіть його і піно подібну масу. Збийте білки і додайте до загальної маси. Додайте борошно, розрихлювач, крохмаль і подрібнений мигдаль.

Крок 2. Форму змажте жиром і вилийте в неї масу. Випікайте 50 хвилин при температурі 175 градусів.

Приготування оформлення

Крок 1. Дайте торту охолонути і змажте поверхню червоним вином.

Крок 2. Закип’ятіть воду. Всипте цукор і шоколад, дайте йому розтанути.

Крок 3. Намажте торт абрикосовим джемом, полийте гарячим шоколадом і посипте подрібненим мигдалем.