У кошику немає товарів.

Спробувати

Час вишень

Ці маленькі, червоні, смачні та поживні ягоди можуть стати смачним десертом на вашому столі. Їх можна їсти свіжими, але ми приготували для вас декілька рецептів вишневих десертів. Насолоджуйтесь вишневим пирогом, вишневими кексами і вишнями в йогурті.

Ці маленькі, червоні, смачні та поживні ягоди можуть стати смачним десертом на вашому столі. Їх можна їсти свіжими, але ми приготували для вас декілька рецептів вишневих десертів. Насолоджуйтесь вишневим пирогом, вишневими кексами і вишнями в йогурті.

Вишневий пиріг

Рецепт приготування пирога з начинкою з вишень, м’якого сиру, цукру та кориці.

Інгредієнти:

Тісто

  • 500 гр борошна
  • сіль
  • цедра лимона
  • 300 грн вершкового масла
  • 200 гр цукор
  • розпушувач для тіста
  • кориця
  • 1 куряче яйце

Начинка

  • 500 гр вишень
  • цукор
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 250 гр м’якого сиру середньої жирності
  • цедра лимона
  • кориця

Приготування:

Тісто

Крок 1. У мисці змішайте борошно, сіль, цедру лимона, вершкове масло, розпушувач, корицю і яйце.

Крок 2. Замісити тісто.

Крок 3. Загорніть тісто в фольгу і покладіть у холодильник на 1 годину.

Начинка

Крок 1. У мисці змішайте вишні без кісточок, цукор, ванільний цукор, м’який сир, цедру лимона и корицю.

Крок 2. Половину тіста розкачайте і викладіть на деко. Рівномірно розподіліть начинку. З тіста, що залишилося, скачайте «ковбаски» і викладіть «сіткою» поверх начинки.

Крок 3. Випікайте 40 хвилин при температурі 180 С.

Кекси з вишнями

Рецепт кексів з вишнями і кокосовим борошном

Інгредієнти:

  • 65 гр вершкового масла
  • 125 гр цукру
  • 340 гр йогурту середньої жирності
  • 2 курячих яйця
  • 170 гр вишень
  • 3 чайні ложки розпушувача
  • 310 гр борошна
  • 110 кокосового борошна

Приготування:

Крок 1. У мисці змішайте вершкове масло, цукор, йогурт, яйця і вишні без кісточок.

Крок 2. В іншій мисці змішайте пшеничне, кокосову борошно і розпушувач.

Крок 3. Змішайте все в одну масу і наповніть форми для кексів.

Крок 4. Випікайте 25 хвилин при температурі 180 С.

Вишні в полуничному йогурті

Рецепт вишень в полуничному йогурті

Інгредієнти:

  • 250 гр полуниць
  • 125 гр цукру
  • цедра апельсина
  • 200 гр йогурту середньої жирності
  • 500 мл молока середньої жирності
  • 500 гр вишень
  • 25 гр мигдальних горіхів

Приготування:

Крок 1. Полуниці помийте і відокремте від корінчиків, приготуйте пюре.

Крок 2. Додайте цукор і цедру апельсина.

Крок 3. Змішайте йогурт і полуничне пюре в однорідну масу.

Крок 4. Помийте вишні і видаліть кісточки.

Крок 5. Розкладіть вишні у формочки і залийте полуничним йогуртом.

Крок 6. Прикрасьте мигдальними горіхами.