У кошику немає товарів.

Економте
  • Доставка по Україні без передплати
  • 14-денна гарантія повернення грошей
  • Розстрочка на 4 платежі без переплат
 

За покупку будь-яких 2-х товарів ми даруємо Вам подарунок!

 
[banner_timer]
Акцію завершено!

Вітчинниця Домашнє м’яско

Вітчинниця Домашнє м’яско
Photos
  • Відео
  • Фотографії
Вітчинниця Домашнє м’яско
- 50%
Вітчинниця Домашнє м’яско

ID: 105830076| SKU: 1000079117

Що таке домашня шинка? Це смачний, корисний і ароматний продукт, який не страшно давати навіть дітям. А готувати її вдома дуже просто. З вітчинницею вам будуть до снаги будь-які рецепти.

  • Смачно
  • Корисно
  • За вашим рецептом

Ми віримо, що смачна і натуральна ковбаса має бути в кожному домі!

Зовнішній вигляд товару може відрізнятись від зображеного на картинці

Придбайте цей товар з таким же або будь-яким іншим - та отримайте стильний наручний годинник у подарунок.

Звичайна ціна: 1 229,00 ΓPΗ


Спеціальна ціна: 614,50 ΓPΗ

Доставка "до дверей" по Україні! Перегляньте доступні варіанти >>

Бажаєте взяти розстрочку чи кредит? Перегляньте доступні варіанти >>

Зателефонуйте нам (044)459-02-25
Детальніше про товар

Смак домашньої їжі

Яка вона – домашня ковбаса, буженина або балик? Небагато хто пам’ятає справжній смак цих страв. У магазинах все частіше пропонується щось схоже на м’ясний продукт, але з величезною кількістю підсилювачів смаку, барвників та інших далеко не корисних добавок.

Ми ж поділимося з вами знаннями, як приготувати шинку вдома і, при цьому, не витратити на це весь день.

Справжня смакота

А яка ж смачна домашня шинка. Ммм... Ось, приміром, куряча. Це ж просто смакота, а готувати її простіше простого. Берете куряче філе і м’ясо з курячих стегон, перемелюєте його. Потім додаєте моркву, цибулю, часник, яйце, оливкову олію і усе це змішуєте з отриманим фаршем. А далі починається ваша творчість. Спеції… Що ви любите? Коріандр? Додайте. Червоний перець, білий, чорний, запашний? Звичайно. Орегано, мускатний горіх, куркума… Все на ваш смак.

На відміну від магазинної ковбаси або балика, з вітчинницею ви самі вирішуєте, який смак у вашої ковбаси буде сьогодні!

Продовжимо готувати. Перемішайте усі інгредієнти, складіть їх в рукав для запікання, покладіть його у вітчинницю, зафіксуйте пружинами і готуйте в мультиварці, духовці або просто в каструлі. Знову ж таки – вибір за вами.

Ви вегетаріанець?

Поза сумнівом, ви знаєте безліч смачних страв без м’яса. Але рецепт домашньої вегетаріанської ковбаси обов’язково повинен з’явитися на вашій кухні. Така ковбаса не лише дуже смачна, але і корисна. Ваша ковбаса може бути з квасолі, гороху, з морквою, різноманітними спеціями. Головне, що ви можете використовувати для її приготування лише натуральні інгредієнти. Ніяких домішок і шкідливих барвників – все для вашого здоров’я.

А економія?

Вартість ковбаси в магазинах настільки висока, що купувати її часто немає можливості. А балик, буженина коштують ще дорожче. Якщо порівнювати вартість ковбаси і м’яса, все частіше вибір робиться на користь м’яса. Якщо ж звернути увагу на ковбасу низької вартості, то одразу виникає питання до її якості і складу. Погодьтеся, навряд чи ковбаса з м'яса може коштувати втричі дешевше, ніж м’ясо.

З вітчинницею ви можете готувати тільки з того, що ви вважаєте потрібним і корисним для вашого організму. І, звичайно, економити.

Переваги:

  • Ви обираєте інгредієнти на свій смак
  • Можна готувати різноманітні ковбаси, шинку, буженину
  • Це набагато дешевше за магазинну продукцію
  • Ніяких барвників, підсилювачів смаку та інших шкідливих домішок
  • Вітчинниця виготовлена в Україні

Принцип роботи вітчинниці дуже простий.

  1. Вам потрібно підготувати всі інгредієнти, з яких ви хочете приготувати шинку або ковбасу. Наприклад, приготувати  фарш з м'яса, додати спеції, овочі. Все, що ви хочете.
  2. Помістіть усі інгредієнти в кулінарний пакет.
  3. Покладіть днище у вітчинницю, покладіть в неї кулінарний пакет з підготованими інгредієнтами. Необхідно, щоб пакет заповнив увесь простір до кришки.
  4. Щільно притисніть кришку.
  5. Закріпіть її за допомогою пружин.
  6. Покладіть вітчинницю в скороварку, каструлю або мультиварку об’ємом більше 5л.
  7. Коли продукт буде готовий, вийміть вітчинницю з мультиварки, каструлі або іншого посуду.
  8. Не виймаючи шинку, охолодіть її до кімнатної температури, а потім покладіть у холодильник на 3 години.
  9. Дістаньте готову страву з вітчинниці.

Смачного!

  • Приготування домашньої ковбаси, шинки, буженини
  • Любителів домашньої кухні
  • Тих, хто надає перевагу натуральним продуктам
  • Використання в мультиварці, скороварці, духовці, каструлі
  • Приготування страв для себе, усієї родини або проведення застіль

Відгуки покупців 0 відгук (ів)

Як Ви оцінюєте цей товар? *

 
1 1 бал
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Якість